A Kedvenc Ízek a Mirbesz Kft. sajátmárkás termékcsaládja, mely 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat. 2003 márciusában más gazdasági társaságokkal közösen azzal a céllal hozták létre, hogy a kialakult, kiélezett piaci helyzetben a csoport tagjai szervezetten és biztonságosan jussanak hozzá a szükséges árualapokhoz.

A cég tagjai szakmai befektetési céllal működtetik a Mirbest klasztert, mely ma már 16 tagvállalatból áll. A cégek gyorsfagyasztott, előhűtött élelmiszerek, szárazáru, valamint nonfood termékek nagykereskedelmi tevékenységét végzik. Országos lefedettséggel, saját depókkal, üzletkötői hálózattal, szállító járművekkel rendelkeznek. A vállalat az európai beszerzési piacon tevékenykedik, azonban az árualapok beszerzésénél preferálja a hazai, magyarországi beszerzési forrásokat. 

Kedvenc Ízek termékcsaládunk a piacon elérhető legjobb ár-érték aránnyal törekszik Vevőink igényeit kielégíteni! Vásárlóink különféle húskészítményekből, az érlelt kolbászok, szalámik, sonkák, májasok, disznósajtok, füstölt-főtt termékek széles választékából válogathatnak.

Termékeink megtalálhatóak nagykereskedelmi partnereinknél, valamint a Kedvenc Húsáruház üzleteiben.

Legyen a Kedvence!


Minden jog fenntartva – 2019 – www.mirbest.hu